Ja. Hela din profil tas bort från Ratsit och Mrkoll, vilket innebär att varken ditt namn eller dina uppgifter längre finns synliga på deras hemsidor.
Var detta till hjälp?
Ja. Hela din profil tas bort från Ratsit och Mrkoll, vilket innebär att varken ditt namn eller dina uppgifter längre finns synliga på deras hemsidor.